Alla inlägg den 30 september 2012

Av Lisa - 30 september 2012 10:22

Så nu har de hunnit hänt en del sen jag skrev sist ;)
Natten mellan fredagen och lördagen så sov vi hemma hos äldsta brodern eftersom han bodde mycket närmare busstationen. Vi kom dit ganska sent så de var bara att krypa i säng på en gång när vi kom dit men sen på morgonen så träffade vi deras helvilda barn...var väldigt glad att vi bara stannade och åt frukost och att vi var tvungna att åka till bussen sen ;) bussresan tog x antal timmar och ett buss byte men allt gick bra i alla fall :)
Vi tog oss till hostlet utan problem och checkade in. Det är ett litet mysigt ställe men en trevlig man som har det. Enda nackdelarna som vi har kommit på är extremt liten dusch där du måste öppna dörren till för att kunna böja dig ner till golvet och en väldigt tidig frukost ;) menmen de är ingenting som jag klagar över när vi får sova i fred utan folk som springer runt och eller snarkar...
I går kväll sen så var vi på bio, vi såg anna karenina. En ganska konstig film men ändå bra. Den handlade om en kvinna i ryskaadeln som umgås offentligt med sin älskare.
När bion var slut så småjoggade vi hem i regnet, inte skönt...
Idag vet vi inte riktigt vad vi ska göra men det blir säkert lite shopping ;)

Ovido - Quiz & Flashcards