Alla inlägg den 23 september 2011

Av Lisa - 23 september 2011 13:34

       Daniel prövar att spela Monopol deal med oss, med svenska kort;)      Vårat hotell                    Yoga-duva;) han hade nog bara ont i benet stackarn, han körde inte morgongymnastik..                                          

 
Av Lisa - 23 september 2011 12:55
Hej!
(Lisa) Idag är våran riktiga sista dag i Sydney, imorgon åker vi vidare till våran första farm som ligger utanför Goulborn. Vi har tagit det lugnt hela dagen och sov länge innan vi tog en tur till bondai idag också :) De var riktigt varmt idag så man tvingade i sig själv för att bada, satkallt! Vi gav upp ganska tidigt för att åka och shoppa men tyvärr så var de många andra som också gav upp tidigt så vi var tvungna att gå flera hållplatser bort för att få plats på bussen, flera hundra som väntade på bussarna, helt sjukt! Det började nämligen blåsa orkan när vi stod och väntade på bussarna så folk flydde upp från vattnet! Livräddarna satte upp en rödgul flagga och ropade ut att de rekomenderade alla att gå upp ur vattnet för att sanden blåste överallt och vågorna blev höga och kom snabbt efter varandra. Man hade sand överallt när man kom hem till och med innanför trosorna och i ögonen :)
De hann i alla fall bli så sent innan vi kom på bussen så att vi inte hann med någon shopping. Vi har konstaterat att ungdomarna här är jävligt högljudda, det är väldigt mycket skrik och svordomar överallt och de känns ganska otrevliga mot varandra. Väldigt mycket "fuck" mm när de pratar.....
Allting stänger också så sjukt tidigt här, alla klädaffärer stänger vid FEM asså då har man ju typ inte ens slutat på jobbet hemma ´, inte konstigt att de inte har något shoping intresse de hinner aldrig!
Jag är också väldigt glad att jag inte kör här för de är backar överallt och väldigt mycket köer, de måste vara grymma på start i backe...de är inte jag ;)
Människorna nere i receptionen måste vara glada att vi åker nu för de känns som att vi är där och tjatar typ hela tiden om olika saker ;) de har till och med lärt sig vilket rumsnummer som vi bor på, illa!
När vi var ute och åt idag så frågade servitören om vi kom ifrån tyskland, han såg ganska förvånad ut när vi sa att vi var från sverige och sa sen att de inte var så många svenskar här. Men vi hörde svenska idag på stranden i alla fall ;)
Nä nu ska jag packa de sista vi måste upp tidigt imorgon för vi ska vara på centralstationen strax innan nio...
vi får se när vi hörs nästa gång för vi har inte riktigt koll på hur bra internet de har på farmen.
hejhopp
Fortsättning följer....
Ovido - Quiz & Flashcards