Alla inlägg den 24 september 2011

Av Lisa - 24 september 2011 12:15

Måste bara berätta lite om deras bbq som vi har ikväll ;) När vi går ut och ställer oss vid elden som vi måste stå vid för att inte bokstavligen frysa ihjäl, ja vad händer då? Då tar deras kompis upp en stor bössa och börjar skjuta prick på en ölburk, det lät skithögt. Snacka om att det här är så kallade hillbillies! :) Det här är countrystyle så det skriker om det! Men det börjar kännas lite bättre nu, de har nog piggnat till lite och är nog inte lika bakis längre. allt skulle kännas ganska bra om de inte vore så satans kallt. vi har grillat lite och spelat lite kort men man håller på att frysa sönder förstår inte hur jag ska överleva i natt ;) nu väntar vi bara på att maten ska bli klar sen blir de nog lite mer kortspel :) vi har börjat lära en av dem lite svenska tex jag heter och hur mår du ;) men de glömmer lika snabbt igen.. De är väldigt lätt skrattat och väldigt socialt :) ska också försöka skicka upp lite bilder för de här stället måste ses ;)

Av Lisa - 24 september 2011 12:15
Vi åkte från Sydney imorse allt flöt på bra och vi kom med alla tåg och allt som vi skulle. När vi kommer fram så skyndar vi oss in och kissar på stationen, sen kommer vi ut ser oss försiktigt omkring och inser att de nog inte har kommit än. Vi hinner nästan bara ställa ner väskorna innan de kommer två killar i en truck, de ser inte alls ut som på bilden. De är extremt kortväxta(typ Elin längd) och ser extremt bakis ut och ser inte ut att ha sovit på ca en vecka ;) redan där börjar man fundera på hur de här kommer att utveckla sig.
Vi rör oss mot farmen och när vi kommer fram inser vi att de är ett ruckell!!! Vi går in och de är fruktansvärt skitigt och påminner verkligen om en barack! De släpper av oss och säger åt oss att känna oss som hemma sen drar de och handlar mat, så nu sitter jag och elin här ute på gården och vet inte riktigt vad vi ska göra... Huset är extremt lappat och lagat och skulle nog må ganska bra av en renovering, golven ser ut som ett lapptäcke av olika golvsorter och fönstrena skulle behöva målas och fixas och dörrarna kan man se ut genom när man stänger... och hela stället luktar lada.
Ovido - Quiz & Flashcards